Buitenschoolse Opvang

Leerlingen van onze school maken gebruik van verschillende organisaties voor buitenschoolse opvang. U kunt contact opnemen met de organisaties welke het best past bij u en uw kind om uw zoon of dochter in te schrijven. Indien u liever gebruik maakt van een voor- of naschoolse opvang die niet op onze website staat vermeld, is dat natuurlijk ook mogelijk.
 

Partou

Samen spelen prikkelt de fantasie en stimuleert je kind om zijn talenten te ontdekken. We zorgen ervoor dat elk kind zich gezien voelt en doen elke dag de verschillende activiteiten. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft. Een kijkdoos maken of iets anders creatiefs? Waar wacht je nog op! Binnen is leuk, buiten nog leuker. Spelen, glijden en klimmen, een potje voetballen of lekker chillen.

Leer je graag iets nieuws? Ons speciale activiteitenteam komt regelmatig langs voor toffe workshops, zoals vloggen, boogschieten en silent disco, en organiseert jaarlijks terugkerende evenementen, zoals de Avonturentocht en de Dance Battle. In de vakanties zorgen het bso- en activiteitenteam samen voor een superleuk vakantieprogramma.

BSO Jungle
Noordakker 4
3206 TC Spijkenisse

https://www.partou.nl/noordakker-bso

BSO Cosykids
Frambozengaard 51
3206 AE Spijkenisse

https://www.partou.nl/frambozengaard-bso

RDV Kids

RDV-Kids in Spijkenisse is met drie locaties een flexibele kinderopvangcentrum voor kinderen van 0 tot 4 en van 4 tot en met 12 jaar. Wij beschikken over drie verschillende locaties waar bij sommige de mogelijkheid geboden wordt voor avondopvang en weekendopvang.  Op onze kinderopvang streven we er naar de kinderen een ‘thuis’ gevoel te geven. Het is ons een eer dat u ons vertrouwd in het mogen zorgen voor en mogen passen op het meest kostbare en meest dierbaarste in uw leven. Werken in de kinderopvang is onze passie en doen we met heel ons hart en ziel en natuurlijk met alle geduld en liefde voor ieder kind. Wij bieden de kinderen een veilige, stimulerende omgeving, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en de ruimte krijgen om zelf bezig te zijn, te ervaren, te ontdekken en het beste in hun zelf naar boven te kunnen halen. Er heerst een pedagogisch klimaat waar ruimte voor groepsopvoeding en individuele ontplooiing aanwezig zijn. Buiten de dagelijkse verzorging/activiteiten, stimuleert de omgeving kinderen om zich zowel lichamelijk, sociaal-emotioneel, creatief, en cognitief te ontwikkelen. Ook bieden wij een klimaat waar kinderen zich bewust worden van maatschappelijk gangbare normen en waarden.

BSO Het Kraaiennest
Slauerhoffstraat 4
3202 VV Spijkenisse

https://www.rdvkids.nl/locaties/het-kraaiennest/