Uw kind aanmelden

In Spijkenisse ontvangen alle ouders van kinderen van rond de drie jaar een oproep van de afdeling Leerplicht om voor hun kind een basisschool  te gaan zoeken. Het is belangrijk dat u een school zoekt waarbij zowel u als uw kind zich helemaal thuis voelt. Als u wilt kennismaken met onze school kunt u een afspraak maken met onze directeur. In een persoonlijk gesprek maakt u kennis met onze wijze van onderwijs en krijgt u een rondleiding door de school. Uw zoon of dochter is daarbij ook van harte welkom! Zo weet u zeker dat u een goede keuze maakt voor uw kind én voor de toekomst.

Als u voor onze school kiest, dient u uw zoon of dochter bij ons in te schrijven. U kunt alle formulieren bij ons op school ophalen. De gegevens die wij via het aanmeldformulier van u vragen zijn wettelijk verplicht. Uw gegevens worden opgeslagen in de leerlingadministratie van de school. Deze administratie valt onder de wet op de persoonsgegevens. 
 

Nieuwe kleuters

Als uw zoon of dochter bijna 4 jaar is mag hij of zij komen kennismaken. Uw kind mag een aantal keer komen wennen. Voorafgaand aan deze "wen"-periode nemen wij contact met u op om  hierover afspraken te maken.

Oudere leerlingen

Als kinderen vanaf een andere basisschool bij ons willen starten, nemen wij altijd contact op met de vorige school. Hierbij wordt ook gevraagd om een onderwijskundig rapport. Daarna wordt besloten of uw kind bij ons op school wordt geplaatst. Oudere kinderen die bij ons worden ingeschreven, starten na onderling overleg in de betreffende groep.