Een goede plek voor uw kind

Binnenkort is het zover, uw kind gaat naar de basisschool. Als u een school kiest voor uw kind, wilt u dat de school bij u en uw gezin past. Daarnaast wilt u dat uw kind gezien wordt en u als ouder betrokken wordt bij het leerproces en de school. 

De ouders van De Wereldreiziger spreken positief over de school en typeren deze als een open, warme en betrokken basisschool. Momenteel ontvangen wij ruim 275 leerlingen, verdeeld over veertien groepen. Wij groeien in de onderbouw en beschikken over moderne faciliteiten. Onze school heeft een interne speelruimte, ruime en lichte lokalen en twee grote schoolplein, die deels zijn ingericht met natuurlijke materialen. Op onze school bieden we kwalitatief goed onderwijs en maken we gebruik van nieuwe methoden en moderne leermiddelen. 

'Wat we leren is deel van wie we zijn' is ons motto. Wij doen er alles aan om uw kind met plezier te laten leren, en hebben aandacht voor uw kind als individu. U, als betrokken ouder, draagt bij aan het leerplezier en het onderwijsresultaat van uw kind. Kortom De Wereldreiziger is met recht een goede onderwijsplek voor uw kind!